Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

Žena traži muškarca za seks u Beograd

Svaka devojka ili žena može pronaći prijatelja za ozbiljnu vezu, ljubavnika za strastveni susret, mlađeg prijatelja za prijatan izlazak ili partnera za tematsku zabavu. Ovde možete besplatno objaviti svoj oglas ili ih pregledati i stupiti u interakciju sa oglasima koje su postavili muškarci. Ako ste žena koja želi da upozna džentlmene koji zaslužuju pažnju, na pravom ste mestu.

Nema pronađenih podataka
17 18 19

Žene traže muškarce za seks

Ako žena ili devojka traži pravog muškarca za seks, ili ljubavnika za vrući sastanak, ili možda čak prijatelja za ozbiljnu vezu, slobodno može da kreira nalog na Xlist.rs ili postavi novi oglas. Čim ga postavi, biće vidljiv svim ostalim članovima portala ili muškarcima koji posećuju sajt. Sami možete kontaktirati osobe koristeći kontakt informacije u oglasu. Međutim, zbog naše velike i aktivne zajednice, žene koje postave oglas obično ne moraju dugo čekati pre nego što dobiju pažnju i poruke.

Nije važno kakav tip seksualnih sastanaka žena traži. Može biti M+Ž susret, BDSM i fetiš, svingerski sastak i grupni seks, erotska masaža, online seks ili nešto potpuno drugačije.

Sve je praktično kategorizovano, pa bez obzira na to kakvog stalnog prijatelja ili susret tražite, brzo ćete moći da vidite ili postavite najrelevantnije oglase. Pronađite muškarca za seks u vašem gradu i širom Srbije.

Zašto bi žene trebalo da traže muškarca na Xlist.rs?

Ako tražite muškarca za intimno upoznavanje, dve stvari su važne - sigurnost i izbor. Oboje su dobro pokriveni našom web stranicom.

Da bi se osigurala sigurnost, svaki oglas mora biti odobren od strane člana koji ga postavlja. Lažni, uvredljivi ili obmanjujući oglasi mogu se takođe prijaviti administraciji portala. Proveravamo sve prijave i uklanjamo oglase koji ne zadovoljavaju kriterijume sigurnosti i prikladnosti.

I portal je potpuno besplatan. Možete postavljati oglase i pronaći kontakte članova bez plaćanja ičega. To omogućava ženama da sigurno i praktično upoznaju ljude, ćaskaju pre nego što se sretnu i uvere se da je muškarac, par ili član sa druge strane linije pouzdan i vredan pažnje.