Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

Par traži ženu u Kragujevac

Kada par traži devojku, treći partner se obično naziva jednorog ili unicorn. Ova dinamika može doneti nova, zabavna iskustva u spavaću sobu ili van nje. Parovi traže devojku ili ženu za grupni seks, razmenu partnera, fetiš ili druge aktivnosti. Ako vas zanima ovakva vrsta interakcije, došli ste na pravo mesto.

Nema pronađenih podataka

Par traži ženu, žena traži par: grupni seks

Ako ste umorni od uobičajene rutine u seksu i želite da imate što više novih iskustava - i devojke/žene i parovi mogu tražiti jedni druge. Ako nađete oglas koji vam se sviđa na Xlist.rs, možete se upoznati, ćaskati, pa čak i odmah uroniti u vrtlog strastvenih iskustava.

Potpuno je besplatno postaviti oglas, pa je lako i zgodno za prijateljice i parove da pronađu žene ili obrnuto. Možete uključiti ključne informacije o sebi i/ili partnerima koje vas zanimaju, fotografije, lokaciju i kontakt detalje. Na osnovu toga će vas kontaktirati par ili devojka i možete diskutovati o detaljima sastanka.

Grupni seks, svingovanje, BDSM i fetiš su veoma popularni oblici intimnih sastanaka. Zato vredi uložiti vreme da pronađete istomišljenike širom Srbije.

Zašto parovi traže žene na Xlist.rs?

Parovi ovde traže žene iz nekoliko razloga. Pre svega, ovde je besplatno postavljati oglase, pa je izbor vrlo bogat. Takođe je lako filtrirati tako da vidite samo oglase gde devojka traži par za grupni seks.

Druga prednost je to što se svi oglasi mogu filtrirati i po popularnosti ili novosti, tako da ćete uvek videti najpopularnije i najnovije pretrage drugih ljudi na koje možete odgovoriti. I na kraju, to je sigurno mesto za sklapanje novih prijateljstava. Svi oglasi moraju biti s poštovanjem, relevantni i pravi. Stoga, ako je oglas uvredljiv, potpuno van teme ili postavljen od strane lažne osobe, može se prijaviti, a naša administracija će pokušati da ga ukloni što je pre moguće. To pruža zabavan, siguran i udoban prostor za parove da pronađu devojke.