Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

Muškarac traži ženu u Beograd

Ako ste muškarac koji bi želeo da upozna devojku ili ženu za seks - za jednokratne susrete, tematske zabave, ozbiljna prijateljstva ili čak za brak, Xlist.rs ima nešto da ponudi. Svaki momak i muškarac ovde može besplatno postavljati i gledati oglase. Komunikacija sa drugim ženama je jednostavna i praktična!

Nema pronađenih podataka
1 2 3

Muškarac traži ženu

Ako ste muškarac koji želi upoznati devojku ili ženu za seks - bilo da je reč o jednokratnim susretima, tematskim izlascima, ozbiljnom prijateljstvu ili čak podršci, Xlist.rs ima šta da vam ponudi. Svaki momak i muškarac ovde može besplatno postavljati i pregledati oglase. Komuniciranje s drugim ženama je jednostavno i praktično!

Momak traži devojku za seks

Ako muškarac traži ženu za seks, možete postaviti svoj oglas ili pregledati već postavljene oglase. Sve je besplatno, ali stvaranjem besplatnog naloga sve postaje još lakše. Ovde možete sami pročitati sve oglase i odabrati sa kojim ženama želite da pišete ili od kojih želite da primate poruke. Postavljanje oglasa je lako i samo je nekoliko klikova udaljeno.

Lako je pronaći žene sličnih interesovanja na Xlist.rs. Možete ostaviti svoje kontakt detalje u oglasu ili ih videti u oglasu koji je postavila žena. Često komunikacija preko ovog portala predstavlja početak ozbiljnog prijateljstva ili dugoročne seksualne veze.

Svi oglasi su pregledno kategorisani kako bi svaki muškarac i mladić mogao jednostavno da odabere ono što mu je bitno. Vredi napomenuti da postoji mnogo kategorija: usluge eskorta ili seksualnih usluga, oglasi za oralni seks, BDSM, swinger izlasci, fetiši, erotske masaže i online seks, ali postoji i posebna kategorija za ostale oglase. Ovde ćete naći sve što ne spada u gorenavedene kategorije. To može biti prostor gde možete naći seksualne igračke ili veoma specifične, jedinstvene erotske ponude.

Zašto muškarci traže žene na Xlist.rs?

Evo 4 razloga zašto bi muškarac trebalo da traži žene na Xlist.rs:

  1. Mnogo oglasa. Žene koje traže pažnju muškaraca ili žele da provedu intimno vreme s njima ovde objavljuju oglase. Budući da su besplatni i pregledno kategorisani, lako je pronaći tačno ono što želite.
  2. Jednostavno je postaviti svoj oglas. Svaki muškarac koji traži ženu, devojku ili čak nekoliko žena, može ovde besplatno postaviti svoj oglas. Trajaće manje od 2 minuta vašeg vremena.
  3. Jednostavna komunikacija sa drugim članovima ili primanje poruka od njih. Nakon što je oglas postavljen, žene vas mogu same kontaktirati koristeći kontakt informacije koje ste pružili. A ako ne želite da gubite vreme, sami možete kontaktirati autore oglasa koji vam se dopadaju.
  4. Sigurno i praktično. Administracija Xlist.rs uklanja netačne ili uvredljive oglase, pa oni koji traže: jednokratnu avanturu, dugoročnu vezu, ljubavnika, swinging ili grupnu zabavu mogu produktivno provesti vreme uspostavljajući nove veze.