Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

Muškarac traži muškarca u Novi Sad

Za muškarce koji žele da pronađu prijatelja za dugoročnu, ozbiljnu vezu, sastanke ili tematske susrete, Xlist.rs je verovatno najbolje mesto za to. Homoseksualni muškarci ovde mogu postaviti svoje oglase i pronaći: seksualne usluge, swingere, BDSM i fetiš partnere, online seks i još mnogo toga. Pored drugih muškaraca, možete se sprijateljiti i sa parovima ili trans osobama.

Muškarac traži muškarca: gej upoznavanje u Srbiji

Muškarac traži muškarca za seks, ozbiljno prijateljstvo ili fetiš susrete - to su oglasi koji se najčešće pojavljuju u ovoj kategoriji. Možete prilagoditi sebi pretragu ili kategorije da suzite listu rezultata i vidite šta drugi muškarci na Xlist.rs traže. Postavljanje oglasa je besplatno. Potrebno je samo 1-2 minuta vašeg vremena i jednom kada se postavi i odobri, oglasi M+M za seks ili upoznavanje biće vidljivi svim članovima i posetiocima Xlist.rs.

Takođe možete filtrirati i sortirati sve oglase muškaraca koji traže drugog muškarca po popularnosti, po najnovijim ili po kategoriji. To će vam pomoći da suzite listu rezultata i vidite samo ono što vas najviše zanima. Čak možete očekivati da ćete na ovom portalu pronaći više aktuelnih prijatelja nego na drugim portalima, društvenim mrežama ili čak aplikacijama za upoznavanje. To znači manje barijera za započinjanje veze i lako je videti ko šta želi i očekuje.

Zašto momci traže momke na Xlist.rs?

Traženje dečka ili muža na Xlist.rs je najisplativije zbog tri stvari - sigurnosti, jednostavnosti i širokog spektra opcija.

Ako vas interesuje gej upoznavanje, važno je otkriti koji sajt za upoznavanje ili intimni portal za upoznavanje vam omogućava da bezbedno i praktično tražite prijatelje, dečke ili partnere. Xlist.rs nudi upravo to. Ovde možete prijaviti lažne ili uvredljive oglase, a naša administracija će ih ukloniti.

Kada je u pitanju jednostavnost, verovatno nema lakšeg mesta da pronađete seksualne partnere nego na Xlist.rs. Ovde možete sortirati oglase prema svojim interesima, sami besplatno postaviti oglas, videti sve ostale i imati interakciju sa članovima koji su ih postavili. I na kraju krajeva, pred vama je pregršt varijacija!