Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

BDSM seks oglasi u Kragujevac

Želite uneti malo začina u svoju spavaću sobu? Zanima vas BDSM, fetiš i igrice vezane za S&M? Sada ste na pravom mestu.
Na dating platformi Xlist.rs, svaki muškarac, žena, par ili trans osoba može pronaći istomišljenike i singl BDSM osobe.

Nema pronađenih podataka

Šta treba da znate o BDSM-u?

BDSM je međunarodna skraćenica koja obuhvata uloge i povezanu igru u intimnom okruženju. BDSM je skraćenica za Bondage-Discipline-Dominance/Submission-Sadomasochism (Vezivanje-Disciplina-Dominacija/Pokoravanje-Sadomazohizam).

Ovo su neke od najpopularnijih fantazija i praksi u intimnom životu ljudi. Prema statistikama, oko 50% žena i 60% muškaraca fantazira o tome da bude dominantno u seksu. Ista istraživanja su pokazala da muškarci, žene i parovi svih uzrasta praktikuju BDSM. Ove igre mogu uključivati: lisice, poveze za oči, konopce, bičeve, uloge i drugo dominantno ponašanje.

Oglasi za BDSM obično navode koju ulogu planira da igra jedna ili druga strana - npr. gospodar i rob.

BDSM sam po sebi je podeljen na nekoliko glavnih aspekata:

  • Vezivanje ili ograničenje uključuje sve što podrazumeva ograničavanje slobode kretanja (lisice, konopci ili drugo);
  • Disciplina se odnosi na upotrebu unapred dogovorenih ili osmišljenih kazni od strane osobe u ulozi dominantnog partnera, koje se daju pokornom partneru (sub);
  • Dominacija - prikaz fizičke dominacije nad partnerom tokom seksualnog čina ili izvan spavaće sobe;
  • Pokoravanje - pokornost i poslušnost dominantnom partneru i njegvom ponašanju;
  • Sadomazohizam - sadomazohizam uključuje nagon i zadovoljstva koja proizilaze iz sadizma i mazohizma - emocionalne ili fizičke boli koje se nanose ili uzrokuju partneru.
  • Setite se da smislite sigurnu reč (“safeword”) koju ćete reći pre igre BDSM-a i S&M-a da biste je zaustavili. To pomaže da se izbegnu neprijatna iskustva. Takođe, nemojte žuriti da probate sve nove stvari odjednom, počnite sa onim što vam pruža zadovoljstvo.

BDSM seks oglasi u Srbiji

Širom Srbije će biti puno BDSM oglasa. Muškarci, žene ili parovi koji traže sub, dom ili druge uloge mogu pronaći svog idealnog partnera na Xlist.rs. Postavljanje oglasa je besplatno, a možete ih i sortirati. Na ovaj način, vidljivi su samo oni BDSM oglasi koji odgovaraju vašim očekivanjima i ciljevima.

Možete se besplatno registrovati ili postaviti oglase koji će biti vidljivi svim posetiocima Xlist.rs. Klikom na oglas videćete najvažnije informacije o autoru - starost, ko je postavio oglas, fotografije (ako su postavljene), grad i tekst oglasa. Ove informacije će vam omogućiti da brzo započnete komunikaciju i vidite koji članovi očekuju slične stvari kao i vi. U kontekstu BDSM-a, ovo je veoma važno jer je ovde sve u međusobnom poverenju partnera.

Uvek pažljivo birajte svoje partnere iz BDSM oglasa. Budite jasni u vezi sa svojim granicama - granicama koje će iskustvo učiniti što prijatnijim. Ako sumnjate da je oglas lažan ili van teme, molimo vas da ga prijavite kako bi naša administracija mogla da ga ukloni!

Za BDSM upoznavanje, pretražite Xlist.rs

Možete postaviti oglas ili kreirati nalog na Xlist.rs za S&M upoznavanje za manje od 2 minuta. Ovde odmah otvarate put do povezivanja sa hiljadama drugih odraslih muškaraca, žena ili parova zainteresovanih za BDSM upoznavanje. Tu je posebna kategoriju oglasa koja će prihvatati samo zahteve članova koji traže BDSM upoznavanje.

Na ovaj način možete brzo pronaći BDSM seks partnere u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Leskovcu ili bilo kom drugom gradu u Srbiji. Ne zaboravite da je Xlist.rs veliki portal za više od samog BDSM upoznavanja. Izaberite onu kategoriju koja vam je najrelevantnija i pronađite ljude s kojima ćete uživati provoditi vreme.