Dodaj nov oglas Registracija Uloguj se
Zaboravili ste lozinku? Nemaš nalog? Registruj se!

Erotska masaža u Srbiji

Tražite dobru erotsku masažu? Možda ste sami maser koji pruža usluge erotske masaže i tantre i želite reklamirati svoje usluge?
U tom slučaju, nalazite se na pravom mestu. Xlist.rs će imati sve najpopularnije oglase za erotsku masažu u Srbiji.
Objavite svoj oglas ili pronađite muškarca ili ženu koji vam se dopadaju i mogu vam pružiti to zadovoljstvo.

Nema pronađenih podataka
Maja1989, 34
Beograd
2024.07.22 01:00
LICNI OGLAS DOLAZIM
4 5 6

Šta je erotska masaža?

Masaža je oblik terapije ili čak lečenja koji stimuliše tkiva i mišiće spoljnim sredstvima. Tokom masaže, telo pacijenta ili klijenta se dodiruje kako bi se aktivirala cirkulacija krvi, pružila prijatna senzacija i uklonile tačke napetosti. Na ovaj način osoba se opušta.

Erotska masaža uključuje stimulaciju koja nije nužno fokusirana na lečenje ili opuštanje, već pre na seksualno uzbuđenje i erotiku. Kao i kod regularne masaže, erotska masaža se svodi na veštinu, poznavanje druge osobe, reagovanje na govor tela, pripremu i atmosferu. Kombinovanje ovih stvari - mirisa, zvukova, okruženja, zvuka i opuštanja tela - čini dobru erotsku masažu.

Kako dobiti dobru erotsku masažu?

Stručnjaci preporučuju da počnete sa izborom pravog mesta. Erotska masaža treba da se radi u sobi gde nema buke ili drugih ometanja. Soba treba da bude topla i udobna za ležanje tokom masaže.

Retko je moguće izvesti erotsku masažu bez ulja. U tom slučaju, ispod masažnog područja treba staviti peškir ili poseban zaštitnik za madrac, ili možda čak kupiti masažni sto. Atmosfera tokom masaže biće obogaćena prijatno mirišućim tamjanom ili esencijalnim uljem i svećama. Muzika takođe može biti važna, pa izdvojite vreme da izaberete nešto odgovarajuće. Obično je lako pronaći plejlistu za masažu na internetu koja uključuje umirujuću ili senzualnu muziku. Ako poznajete osobu koju masirate, ili imate umetnika, bend ili stil koji vam pomaže da se poistovetite, pustite to.

Imamo i nekoliko saveta o tehnici masaže:

  • Nanesite malo masažnog ulja na svoje ruke. Bolje je ne sipati ulje direktno na telo osobe.
  • Počnite masažu sa zglobova ili potkolenica, prelazeći na prste na rukama ili nogama.
  • Koristeći nežne, milujuće pokrete, pratite konture svake ruke ili noge vrhovima prstiju.
  • Nežno stisnite i istegnite prste partnera jedan po jedan palcem i kažiprstom. Idite redom, od malog prsta leve ruke do malog prsta desne ruke.
  • Palčevima kružno trljajte dlan ili taban sa malo pritiska. Dok to radite, lagano obuhvatite ruku/nogu preostalim prstima.
  • Završite sa laganim milujućim pokretima od zgloba/gležnja do vrhova prstiju, kao i pre.
  • Tokom masaže možete se dodirivati svojim telima.

Setite se da uzmete vreme. Velika je razlika između običnog golicanja ili trljanja i erotske masaže.

Erotske masaže u Srbiji

U Srbiji takođe možete pronaći osobe koje nude erotske, seksualne masaže. Ako ste zainteresovani za ovakvu vrstu iskustva ili želite da druge počastite svojim talentom, slobodno postavite oglase ili pregledajte listu već postavljenih. Zapamtite, može biti masaža sa srećnom završnicom ili bez nje. Erotska masaža je veoma različita od seksualnog rada, pa se tekstom, telefonom ili emailom raspitajte o svojim očekivanjima i dogovorite se za uslugu. Masaže nude ne samo frilenseri već i masažni saloni.

Oglasi za erotsku masažu za muškarce i žene na Xlist.rs

I muškarci i žene mogu lako pronaći erotske masaže online. Pružaoci usluga i oni koji traže zadovoljstvo mogu besplatno i bez registracije postavljati svoje oglase na Xlist.rs. Možete videti ko nudi erotsku i intimnu masažu u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Leskovcu ili drugim gradovima.

Ne zaboravite da možete filtrirati oglase po lokaciji i godinama autora, popularnosti ili novosti kako biste pronašli savršeno rešenje. Molimo vas da obratite pažnju i na druge kategorije. Xlist.rs nudi verovatno najlakši način da započnete vruće seksualno upoznavanje online.